busy week

2014-01-30 @ 16:12:50
Den här veckan har varit lite stressig. Det har varit mycket uppgifter i skolan och idag hade vi en tent som jag var tvungen att läsa till igår. Jag hoppas verkligen att det gick bra och att jag blir godkänd. Nästa måndag börjar redan vår andra praktik och jag hoppas sååå mycket att det kommer att gå bra där. Sedan efter den praktiken blir det skola i två veckor igen och sedan är det dags för den sista praktiken.
 
Den här onsdagen var jag iaf till gymmet med Emilia och när vi hade varit där i cirka 10 minuter fick jag en otrolig huvudvärk, kände mig yr och blev illamående. Så jag tog det ganska lugnt och försökte att pulsen skulle hålla sig ganska låg för annars blev jag genast yr. Den kvällen blev det bara värre och jag hade så hård huvudvärk att jag nästan tänkte svimma och var helt svag i hela kroppen. Då var jag bara tvungen att ta en värkmedicin (har inte ätit värkmediciner på snart två år) och som tur hjälpte det. Vill helst inte ta värkmediciner men då det kommer sådana här akuta fall så måste jag bara göra det.
 
Om en stund ska jag laga mat, det blir ris, broiler och grönsaker idag. Efter det ska jag träna övrekroppen här hemma och sedan bara ta det lugnt och njuta av att ha tre dagars veckoslut. Måste också städa lite här hemma, som t.ex. byta Findus sandlådor, tvätta byk osv.
 
Min lilla sötnos 

Kommentarer

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail:

Blogg:

Kommentar:

Trackback