saturday

2015-02-28 @ 09:44:24
Vi bestämde oss för att ha lite fredagsmys istället så vi for och köpa lösgodis igår. Vi tittade på två filmer och njöt av godiset. Sen for jag och sova och idag vaknade jag redan kl.8:30 pigg och utvilad. Känns skönt att vakna i tid så att man inte sover bort hela dagen. Idag startade jag morgonen med en portion havregrynsgröt och kaffe. Är ännu också mätt av det. Vet inte vad jag ska hitta på att göra idag, Emppu skulle kanske komma till Borgå. Hon kom inte igår för hon var sjuk :/ synd.
 
Älskar min godisskål.
 

enkelt lunchtips

2015-02-27 @ 15:25:00
Då som jag ska fara på kvällstur eller är ledig och inte orkar laga något komplicerat till lunch så brukar jag ofta laga en omelett. Det går så enkelt och dessutom har vi alltid ägg i kylskåpet så man behöver inte ens något speciellt till det. Och så brukar jag slänga i det som vi råkar ha hemma, t.ex. kalkon/skinka, ost, tomat, paprika, rödlök/purjolök... Det tar ungefär 5-10 minuter så har man blandat ihop alla ingredienser och stekt färdigt. Så enkelt och såå gott! :)
 
Igår lagade jag med kalkon och lite ost. Om den inte blir perfekt
när jag "viker" 
den så brukar jag bara laga det som en röra. 

FRIDAY!

2015-02-27 @ 15:16:00
Idag hade jag då som sagt morgontur men slutade redan kl.13:30 så det var verkligen skönt! Här hemma kollade jag på senaste avsnittet av "Jutta ja puolen vuoden superdieetit" och åt en kiwi och ett ägg som mellanmål. Tycker så om att se såna typers program och får alltid själv sån inspiration till att äta hälsosamt och träna.
 
När Basti kom hem från jobbet hade han varit via kotipizza och köpt en pizza till sig själv och en caesarsallad till mig, som förövrigt är den bästa caesarsalladen någosin, den är helt perfekt enligt mig! Har inte ännu åtminstone hittat någon som skulle vara bättre än den. Då är det enkelt också att ta det hälsosammare alternativet då det är ännu godare än pizzorna. Imorgon blir det veckans godisdag så då tycker jag nog att jag är värd en påse med lösgodis då jag ändå ätit hälsosamt hela veckan (förutom när vi firade pappas 48 års dag på tisdagen) :)
 
 

26.2.2015

2015-02-26 @ 09:59:54
Idag har jag kvällstur, 13-21, så fick sova lite längre på morgonen. Det var verkligen välbehövligt då jag sovit ganska dåligt hela förra veckan och den här veckan. Var också sjuk två dagar förra veckan och känner mig inte helt bra ännu så det var bra att få ordentligt med sömn. Den här veckan har jag bara vilat och tagit det lugnt, alltså ingen träning, så att jag ska bli frisk. Som tur har jag ännu bara en morgontur imorgon och så blir jag ledig över veckoslutet. Vi hade lite med Emppu planerat att hon skulle komma övernatten från fredagen till lördagen så hoppas att det blir av! Har inte träffat henne på länge och det skulle vara så roligt. Det blir inte så ofta mera då hon går i skola och jag jobbar. Förut träffades vi ju nästan varje dag då vi gick i samma klass, saknar dom tiderna så otroligt mycket!
 
 

hej igen!

2015-02-26 @ 09:51:00
Det var otroligt länge sen som jag bloggade sist. Men nu fick jag någon underlig inspiration till att börja igen. På senaste halvåret har det hänt mycket, men ändå inte. I början på september 2014 började jag och Basti en kväll tala om att det skulle vara roligt att flytta till ett eget hus, vi började kolla på internet och då hittade vi ett hus som vi båda älskade och kunde tänka oss att bo i resten av livet. Nästa dag for vi redan på visning och efter någon vecka var köpet gjort. Och 27.9 flyttade vi redan in. Det gick så otroligt snabbt att man inte riktigt hann reagera. Men fortfarande är vi så nöjda över vårt beslut och trivs mer än bra i nya huset ♥
 
Annars så har jag för det mesta bara jobbat, umgåtts med vänner och sådant vardagligt. Tiden har gått så otroligt snabbt så snart är det nog sommar och då har jag äntligen en månads semester!! Då ska jag verkligen passa på att njuta av varenda dag och vila upp mig så att jag orkar jobba enda till vinterns semester.
 
Så här ser vårt hus ut på baksidan. Sååå nöjd och glad!! ♥