det närmar sig slutet

2014-03-02 @ 22:01:27
Just nu sitter jag bara här framför datorn och tar det lugnt. Väntar på att bastun ska bli varm och sedan ska jag och Sebastian gå och bada. Det är så skönt att avsluta veckan med att bada bastu. Imorgon är det igen dags för praktik kl.7-15. Som tur så brukar dagarna gå väldigt fort där då det är så mycket att göra hela tiden. Trivs väldigt bra på den här avdelningen och är nog sist och slutligen glad att 90% av personalen talar finska för jag har lärt mig massor nu under bara 3 veckor, MAN MÅSTE BARA VÅGA BÖRJA PRATA! ♥ Nu är det bara 3 veckor kvar av den här praktiken, sedan är det dags för skola i 2 veckor och efter det blir det 5 veckor praktik. När den praktiken är slut så blir det igen skola i 3 veckor och efter det blir jag FÄRDIG NÄRVÅRDARE. Kan inte ens förstå hur 3 år kan ha gått så här fort!? Efter att jag blir färdig så kommer jag att sommarjobba på samma ställe som jag var förra sommaren och efter det blir det nog dags för mig att söka ett fast arbete. Om några år kanske jag studerar vidare, vem vet. Isåfall blir det nog till sjuksköterska eller hälsovårdare.
 
Så här såg jag ut för tre år sedan, alltså år 2011.
 

känner mig gammal...

2014-03-02 @ 17:33:00
Det här veckoslutet har gått så otroligt snabbt! Igår var jag ute och springa efter att jag hade vaknat och ätit morgonmål. Det var så härligt väder, solen sken och det var ganska varmt ute. Och precis som jag gissade så kom det snö idag. Nå man får hoppas att det snabbt smälter bort så att våren kan komma påriktigt.
 
Har också varit till bl.a. Musti & Mirri och Plantagen det här veckoslutet. Från Musti & Mirri köpte jag lite saker till Findus och från Plantagen har jag köpt bl.a. en ny inneblomma och blommor som jag ska så ute när det börjar bli varmare. Känner mig verkligen så gammal just nu när inredning, blommor, möbler, prydnader osv. intresserar mer än kläder, smink, alkohol. Men det är ju bara så roligt att få inreda sitt eget hem och blommor är så roliga att ta hand om haha.
 
 
 
 
De här ska jag så ute på bakgården när våren kommer påriktigt.
 
Trädgårdsredskap.
 
Leksak till Findus som dinglar vid dörren.