8,04km

2014-07-18 @ 14:07:27
Igår när jag skulle fara ut och springa så tänkte jag att det är nog för varmt för att springa så istället gick jag ut och stavgå. Tänkte först gå runt här i vårt område, cirka 4-5km. Men så plötsligt fick jag en idé om att gå till min mamma. Och det gjorde jag också. Sammanlagt blev det 8,04km och det var faktiskt riktigt skönt att gå dit. Fick se lite andra ställen än bara vårt område. Det var bara så otroligt varmt ute så direkt när jag var framme drack jag massor med vatten.
 
Gammal bild.

Kommentarer
Postat av: Mira

"UNICEF har bekräftat att minst 35 barn i Gaza har dödats i luftanfall, och minst 269 har skadats. Det har också rapporterats att flera israeliska barn skadats på grund av raketattacker. 25 000 barn är i akut behov av psykosocialt stöd i Gaza." Unicef, Sverige.
Det här var några dagar sen, situationen är ännu värre nu då man säger att det är runt 200 döda. Det här är inte ett krig. Hade det varit ett krig hade det varit två arméer mot varandra. Det här är en militärmakt (Israel) mot ett folk som inte har en chans att försvara sig - palestinierna.
Det kanske kan kännas som att det inte finns någonting vi kan göra åt det, men det är fel. Vi kan använda våra röster för att få till en förändring, men det krävs att vi hjälps åt.
Min vän har formulerat ett mail som hon har skickat till de olika riksdagspartierna + regeringen. Ett mail som uppmanar till bojkott av israeliska varor. Vill du hjälpa till? Gå in på min blogg och följ instruktionerna.
Tack!
http://miramalin.wordpress.com/2014/07/18/palestina-3/

2014-07-19 @ 17:13:11
URL: http://miramalin.wordpress.com

Namn:
Kom ihåg mig?

Mail:

Blogg:

Kommentar:

Trackback